groothoek-1

Van Bloo B.V. is in de zomer van 2014 opgericht. ‘Bloo’ spreek je uit als ”blue’ en dat betekent blauw. Volgens de kleurenpsychologie bevordert blauw de communicatie enzelfexpressie. Wij communiceren onze drive voor design en laten dat zien – expressie – door aparte design producten. Door de toevoeging ‘Van’ aan onze bedrijfsnaam  wordt  de Nederlandse roots aangegeven.

Onze visie is Admire bij design en de oprichters  Jan Willem Lucas en Ludo Zwaan richten zich op Digital Lifestyle Producten. Dit is een marktsegment waar je bij uitstek kan onderscheiden door design, innovatie en kwaliteit. Omringd door hooggekwalificeerde partners brengen we onze passie tot uitvoering: Dutch Design producten die met topkwaliteit en eco verantwoord worden geproduceerd.

Van Bloo is om praktische redenen in hetzelfde gebouw ondergebracht als Lencon B.V. De R&D (productontwikkeling) wordt uitgevoerd door de senior professionals van Lencon B.V. maar ook de operationele aansturing (inkoop, logistiek, productie). Het gebouw staat in het Groene Hart, de schitterende omgeving van Koudekerk aan den Rijn.